Rulouri De Trifoi De Miere
Această rețetă face 30 de porții cu 73 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă 13 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rulourile de trifoi de miere ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați sare, drojdie cu creștere rapidă, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rulouri De Trifoi De Miere, Rulouri De Trifoi Cu Unt De Miere, și Rulouri De Grâu Cu Miere De Trifoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mic, lapte cald, unt și miere până când untul s-a topit și un termometru citit instant citește 43°. într-un castron mare, amestecați împreună făină integrală de grâu, 1 cană făină de pâine, drojdie și sare. Se amestecă amestecul de lapte. Bateți cu o lingură de lemn până se formează un aluat moale, adăugând mai multă făină de pâine după cum este necesar. Aluatul va fi lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 10 minute, adăugând făină suplimentară de pâine, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească. Acoperiți aluatul cu o cârpă și lăsați să crească 15minute.
Aburiți o formă de brioșă de 12 căni cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în 12 bucăți. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat și păstrând altele acoperite cu cârpă, împărțiți în 3 bucăți uniforme.
Rotiți fiecare bucată într-o bilă și puneți-o într-o ceașcă de briose una lângă alta pentru a face 1 rulou de trifoi. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți cu o cârpă și lăsați să crească timp de 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Ungeți aluatul cu amestec de ouă și presărați cu semințe, dacă doriți.
Coaceți până se rumenesc, 10 până la 12minute.
Scoateți din tigaie și serviți.