Rulouri De Scorțișoară De Alune

Rulouri De Scorțișoară De Alune
Rulourile de scorțișoară de alune ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 430 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de pâine cumpărat, zahărul pudră, brânza mascarpone și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri de ciocolată neagră și scorțișoară de alune, Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, și {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți 1 lingură de unt topit peste fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 8 x 8 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Amestecați nucile, zahărul brun, zahărul, scorțișoara și cuișoarele într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Întindeți aluatul dezghețat pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 12 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Ungeți 1 lingură de unt peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Presărați amestecul de nuci peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inci de-a lungul părților superioare și inferioare. Începând de la 1 parte lungă, rotiți stilul de jeleu de aluat, formând un jurnal. Strângeți cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați jurnalul în 9 bucăți egale. Aranjați rulourile, tăiate cu fața în jos, în vasul de copt pregătit, distanțându-se uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Lăsați rulourile să crească într-o zonă caldă fără pescaj până se umflă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Coaceți rulourile de scorțișoară neacoperite până când blaturile se rumenesc, aproximativ 25 de minute. Între timp, bateți zahărul pudră, brânza mascarpone și laptele de unt într-un bol mediu până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Ungeți restul de 1 lingură de unt peste rulourile de scorțișoară coapte și apoi stropiți amestecul de brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
12
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista