Rulouri de pui la grătar cu sos picant
Această rețetă face 25 de porții cu 48 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat, scallions, piper prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt, Pui La Grătar Cu Sos Picant De Cireșe, și Satay de pui la grătar cu sos picant de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați puiul, cu părțile netede în jos, pe tăbliță. Completați fiecare uniform cu 1 felie de șuncă, felii de ardei roșu și scallions.
Tăiați fiecare rolă în 4 felii. Frigăruie fiecare felie pe frigăruie de lemn, lăsând puțin spațiu între ele pentru grătar uniform.
Se amestecă mayo și ardeiul roșu măcinat într-un castron mic; rezervați 2 linguri. pentru scufundare.
Periați puiul cu amestecul de mayo rămas.
Pui la grătar 12 până la 15 min. sau până când puiul este gătit (170F), rotind la fiecare 4 min.
Se servește cu 2 linguri rezervate. sos de scufundare.