Rulouri de primăvară rămase de curcan cu sos de merișor dulce și acru

Rulouri de primăvară rămase de curcan cu sos de merișor dulce și acru
Resturi de curcan rulouri de primăvară cu afine sos de scufundare dulce și acru ar putea fi doar Vietnameză rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 22 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 50 și costă 6 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână varză, morcov, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri de primăvară rămase de curcan cu sos de merișor dulce și acru, Sos dulce și acru (pentru scufundarea rulourilor de ouă și multe altele), și Rulouri De Primăvară Rămase Din Turcia.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și uleiul de susan într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește. Gatiti si amestecati curcanul, morcovul, usturoiul, piperul negru, ghimbirul si usturoiul si condimentele de ierburi pana cand usturoiul isi elibereaza parfumul, aproximativ 2 minute. Amestecați 2 linguri de sos de soia și continuați să gătiți până când morcovul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă varza, sosul de stridii și restul de 3 linguri de sos de soia. Continuați să amestecați, până când varza este moale și gătită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sos De StridiiSos De Stridii
Ulei De SusanUlei De Susan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
Sos De SoiaSos De Soia
VarzăVarză
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte.
3
Scurgeți orice exces de lichid.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați mai multe foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Pentru a umple ambalajele, separați și așezați ambalajele cu role de arc pe suprafața de lucru, cu punctele pătratului îndreptate în sus și în jos într-o formă de diamant. Lingurați aproximativ 2 linguri de umplutură de curcan într-o linie peste centrul ambalajului și pliați punctul de jos în sus pentru a acoperi umplutura. Îndoiți cele două puncte laterale deasupra ambalajului pliat, pentru a închide complet umplutura. Cele două puncte laterale ar trebui să fie la aproximativ 1 inch distanță. Ferm, dar ușor, rotiți rola de arc într-un cilindru strâns și rotiți învelișul pentru a apăsa ferm punctul rămas. Așezați ambalajele umplute cu cusătura în jos pe foile de copt căptușite cu pergament, astfel încât să nu se atingă. Rolele trebuie să aibă aproximativ grosimea unui deget.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
Toată TurciaToată Turcia
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți rulourile umplute în cuptorul preîncălzit până când încep să se rumenească, aproximativ 15 minute. Puneți sosul de afine într-o cratiță la foc mediu până când sosul este neted, apoi bateți zahărul, oțetul și un strop de sos de soia. Aduceți amestecul la fiert și fierbeți, amestecând sosul, până când zahărul s-a dizolvat și sosul se reduce și se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
RolaRola
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scoateți sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți rulourile fierbinți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
SosSos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista