Rulouri De Primăvară De Pui
Chicken Spring Rolls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 162 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 67 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Dacă aveți ulei, ceapă, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Primăvară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 31%. Încercați Rulouri De Primăvară De Pui, Rulouri De Primăvară De Pui, și Rulouri De Primăvară De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare și grea la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați puiul, ceapa, varza, morcovul, sosul de grătar, sosul de ardei iute, sosul de soia și sosul Worcestershire.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de pui în centrul ambalajelor cu role de primăvară. Umpleți degetele cu apă și umeziți marginile ambalajelor.
Rulați în jurul umpluturii. Apăsați cusăturile pentru a sigila.
În loturi mici, prăjiți adânc rulourile de primăvară timp de 3 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.