Rulouri De Primăvară Cu Creveți
Reteta creveți rulouri de primăvară ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 2 ore. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ambalaje pentru rulouri de primăvară, oțet de cidru, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rulouri De Primăvară Cu Creveți, Rulouri De Primăvară Cu Creveți, și Rulouri De Primăvară Cu Creveți.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați creveții, mugurii de fasole, ardeiul roșu, ciupercile, ceapa verde, ghimbirul, oțetul și sosul de soia.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de creveți și amestecați timp de 3 minute. Se lasă deoparte să se răcească, apoi se amestecă puiul.
Într-un castron, amestecați amidonul de porumb cu 4 lingurițe de apă rece.
Praf o foaie de copt cu amidon de porumb.
Așezați un înveliș pe o suprafață de lucru. Se acoperă cu o jumătate de frunză de varză și 1 lingură de amestec de creveți.
Periați marginile cu amidonul de porumb dizolvat și înfășurați-le în jurul umpluturii, înfășurând părțile laterale și apăsând împreună pentru a sigila.
Așezați pe foaia de copt. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura.
Tapetați o altă foaie de copt cu prosoape de hârtie. Preîncălziți cuptorul la 93° (100c).
Se toarnă ulei (5 mm) într-o tigaie mare. În loturi, adăugați rulourile și prăjiți, întorcând ocazional, aproximativ 4 minute, sau până devin aurii.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți rulourile rămase.
Se servește fierbinte, cu sosul chile pentru scufundare.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.