Rulouri de parmezan și cimbru peste noapte fără frământare
Fără frământare peste noapte parmezan și cimbru rulouri ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 166 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, brânză parmigiano-reggiano, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fără Rulouri De Cină Cu Parmezan Cu Usturoi, Pâine Albă Cheddar Fără Frământare Peste Noapte, și Fără Rulouri De Cină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în 2 linguri de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați cimbru în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand este bubuit si parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați amestecul de cimbru și laptele în amestecul de drojdie, amestecând cu un tel; adăugați 1/4 cană de brânză, zahăr, sare și ou, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Zahăr
Cimbru
Drojdie
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Cântăriți sau lingurați ușor făina albă de grâu integral într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Folosind o lingură de lemn, amestecați făina albă de grâu integral în amestecul de drojdie. Cântăriți sau lingurați ușor 5 uncii (aproximativ 1 cană) făină universală într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Grâu
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Lingura De Lemn
Cuțit
6
Adăugați făină universală în amestecul de drojdie, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
7
Adăugați suficientă făină universală rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a forma un aluat neted, dar foarte lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Aluat
8
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte. (Aluatul nu se va dubla ca dimensiune.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Scoateți aluatul din frigider. Nu puneți aluatul în jos. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; presărați ușor aluatul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Punch
10
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 7 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
11
Ungeți aluatul cu restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
12
Presărați 1/4 cană de brânză rămasă uniform peste aluat; se presară piper. Începând cu o parte lungă, rola aluat jeleu-rola de moda. Prindeți cusătura pentru a sigila (nu sigilați capetele rolei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Aluat
Jeleu
Rola
13
Tăiați rola în felii de 8 (1 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
14
Așezați felii, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când rulourile au crescut ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
15
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Puneți tigaia în cuptor și reduceți imediat căldura la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
17
Coaceți rulourile la 375 timp de 12 minute sau până se rumenesc.