Rulouri de măsline, slănină și Cheddar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de salată, rulouri de cină rotunde cumpărate, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cheddar Bacon Ranch Pull-Apart Rolls, Cheddar Măr Bacon Semilună Rulouri, și Pâine Cu Cheddar De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în fiecare rolă, tăiați un buzunar de sus în jos până la 1/2 inch de fiecare parte, tăind aproape, dar nu prin fund; pus deoparte.
Linia bacon rack sau placă cu microunde cu prosoape de hârtie cu microunde; locul bacon pe raft. Acoperiți cu prosop de hârtie. Cuptor cu microunde la maxim 4 până la 6 minute sau până când slănina este crocantă. Zdrobiți slănina când este suficient de rece pentru a o manipula.
Într-un castron mic, amestecați slănina, măslinele, ceapa, maioneza și 1/2 cană de brânză. Umpleți fiecare buzunar cu 1 amestec de slănină de lingură. Pe foaia de fursecuri unse, așezați rulouri; presărați fiecare rulou cu 2 lingurițe de brânză.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când umplutura este fierbinte.