Cupe De Castraveți Umplute Cu Hummus

Cupe De Castraveți Umplute Cu Hummus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cupe de castraveți umplute cu Hummus. Această rețetă servește 16. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 6 calorii. Această rețetă de la Go Dairy Free are 867 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, boia de ardei, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Morcov Hummus Umplut Castravete Canoe, Cupe Ușoare De Hummus Cu Castraveți, și Hummus cu ardei roșu în căni de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați castraveții și feliați-i în bucăți lungi de 1-1/4 inci.Folosind un baller de pepene galben, sculptați semințe pentru a crea un vas, asigurându-vă că lăsați fundul intact.Cu o pungă sau o lingură mică, umpleți fiecare cu hummus, aproximativ 1 linguriță fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Pepene GalbenPepene Galben
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
2
Presărați vârfurile cupelor de castraveți cu boia și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Martini & Rossi spumante rossimbroul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Inspirat de faimoasa regiune piemontană din Italia, MARTINI & ROSSI Sparkling rosul este un vin spumant roz elegant. Este fabricat dintr-o varietate de struguri, care sunt presate delicat pentru a păstra aromele distinctive, evocatoare și culoarea frumoasă.Acest vin spumant frumos, cu o aromă ispititoare și note delicate de zmeură și trandafir sălbatic, se dovedește un aperitiv excelent sau pentru un picnic cu prietenii. 
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate20
Revista