Rulouri de cârnați cu brânză
Rulourile de cârnați cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 456 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 201 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de amestec de pâine, ulei, Cheddar matur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Încercați Cârnați Cu Brânză Și Rulouri De Broccoli, (nu)rulouri de cârnați-rulouri de patiserie de linte franceză cu Le conservate, și Rulouri De Linte Cu Ciuperci (Rulouri De Cârnați Vegetarieni) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alcătuiți amestecul de pâine urmând instrucțiunile ambalajului. Puneți deoparte undeva cald pentru a vă ridica, într-un castron acoperit cu folie alimentară unsă, în timp ce pregătiți totul. Feliați cârnații fierți în felii de puțin sub 1 cm.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de aproximativ 50 x 30cm.
Ungeți cu jumătate de unt de usturoi și împrăștiați peste ceapa de primăvară, brânza și cârnații.
Rulați aluatul strâns de pe una dintre cele mai lungi părți, ca un rulou elvețian. Folosiți un cuțit ascuțit, făinat, pentru a tăia ruloul în 12 bucăți. Ștergeți găurile unei cutii de briose cu 12 găuri cu puțin mai mult unt topit. Împingeți o rolă de pâine, tăiată în sus, în fiecare gaură. Îndepărtați untul rămas peste blaturi și acoperiți ușor cu folie alimentară unsă. Puneți deoparte undeva cald-ish timp de 30 de minute pentru a sufla puțin.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Coaceți rulourile timp de 20-25 de minute până devin aurii și înviate. Se răcește în cutii timp de 10 minute, apoi se ridică pentru a mânca cald sau se răcește complet.