Rulouri de arpagic și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de arpagic și cimbru. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 182 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Un amestec de zahăr, frunze de cimbru, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri De Cartofi Desprinse, Rulouri De Umplutură, și Trageți În Afară Role Reteta.
Instrucțiuni
În vasul mare al unui mixer de stand, combinați laptele, drojdia și zahărul.
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Adăugați sare de masă, arpagic, cimbru, 2 ouă și 1/3 cană de unt și amestecați la viteză mică cu cârligul de aluat până se omogenizează.
Se amestecă în 5 căni de făină.
Se amestecă pe mediu până când aluatul este neted, elastic și se îndepărtează din interiorul bolului, 10 minute.
Adăugați suficientă făină, astfel încât aluatul să fie doar ușor lipicios. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 1/4 ore.
Unt 20 de căni de briose. Punch jos aluat. Pe o suprafață de lucru mare, ușor făinată, întindeți aluatul până la un nivel egal de 30 pe 9 inci. dreptunghi.
Periați cu 1 lingură. unt.
Tăiați aluatul în 6 fâșii lungi, fiecare 1 1/2 in. larg. Stivați benzi, apoi tăiați stiva în jumătate transversal. Cu un cuțit zimțat, tăiați ușor fiecare teanc în 10 porții. Aranjați fiecare cu un set de margini în sus într-o ceașcă de briose, astfel încât să vedeți toate straturile.
Lăsați să crească la temperatura camerei, acoperită slab, până la puf, 45 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Bateți oul rămas, apoi periați ușor vârfurile și părțile laterale ale rulourilor.
Se presară cu sare de mare.
Coaceți rulourile până se rumenesc, 20 până la 25 de minute, schimbând pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați să se răcească în tigăi pe un raft 5 minute, apoi ridicați ușor în rafturi și serviți cald sau rece.
Faceți înainte: pregătiți-vă până la Pasul 4, apoi înfășurați ușor cu folie de plastic și răciți peste noapte. Lăsați 1 1/4 ore pentru a doua creștere.