Rulouri cu rom fierbinte cu unt
Rulouri cu rom fierbinte cu unt ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această pâine are 115 calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 29 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de extract de rom, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 13%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheesecake cu rom fierbinte cu unt cu sos de rom, zahăr brun, Cheesecake cu rom fierbinte cu sos de rom și caramel și rom fierbinte.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul, oul, uleiul, sarea și 1/2 cană făină. Bateți la viteză medie timp de 3 minute sau până la omogenizare. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-se o dată pentru a acoperi partea superioară. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Pentru topping, într-o cratiță mică, topește untul la foc mediu. Se amestecă zahărul brun, laptele, făina și extractul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza.
Se toarnă într-un recipient de 9 inci. tava rotunda de copt acoperita cu spray de gatit; pus deoparte.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; rulați într-un 8-in. pătrat.
Combinați ingredientele de umplutură; întindeți peste aluat până la 1/2 inch de margini.
Roll up jelly-roll stil; strângeți cusătura pentru a sigila.
Pune rulourile, cu partea tăiată în jos, în tava pregătită. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când se rumenesc. Se răsturnează imediat pe platoul de servire.