Rulouri cu parmezan

Rulouri cu parmezan
Rulourile cu parmezan durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți pe porție, obțineți o pâine care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 151 de calorii. Această rețetă este pe placul a 16 bucătari și bucătari. Un amestec de apă caldă, unt, lapte cald și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 28%. Rețete similare includ rulouri cu parmezan, rulouri cu parmezan și rulouri cu parmezan cu pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească
Plus Mai Mult Pentru UleiPlus Mai Mult Pentru Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau PassataSos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
2
Adăugați lapte, parmezan, unt, zahăr, sare, mălai și ouă; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu IerburiBrânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
Făină De PorumbFăină De Porumb
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
Lapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe CasetăLapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe Casetă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Lapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe CasetăLapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe Casetă
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
3
Adăugați 3 căni de făină și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
4
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
5
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
6
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau PassataSos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
7
Loviți aluatul în jos. Modelați în 24 de ovale; scufundați fiecare în unt topit și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu IerburiBrânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
Legume Crude Pentru Scufundare (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru Scufundare (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
8
Așezați pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
9
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Cuptorul OlandezPentru Cuptorul Olandez
10
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe gratele de sârmă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista