Rulouri cu parmezan
Rulourile cu parmezan durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți pe porție, obțineți o pâine care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 151 de calorii. Această rețetă este pe placul a 16 bucătari și bucătari. Un amestec de apă caldă, unt, lapte cald și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 28%. Rețete similare includ rulouri cu parmezan, rulouri cu parmezan și rulouri cu parmezan cu pui.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Adăugați lapte, parmezan, unt, zahăr, sare, mălai și ouă; amesteca bine.
Adăugați 3 căni de făină și bateți până se omogenizează.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Modelați în 24 de ovale; scufundați fiecare în unt topit și parmezan.
Așezați pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe gratele de sârmă.