Rulou de dovleac II
Pumpkin Roll II este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 19. O porție conține 169 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la Allrecipes necesită nuci, cremă de brânză, făină și extract de vanillan. 1834 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac, și Rulou De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 15x10x1 inch și tapetați cu hârtie pergament. Ungeți și făinați hârtia.
Într-un castron mare, bateți ouăle la înălțime timp de cinci minute. Adăugați treptat zahăr alb și dovleac.
Adăugați făină, scorțișoară și bicarbonat de sodiu.
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Presărați nucile uniform deasupra.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Întoarceți-vă imediat pe un prosop de in, praf cu zahăr de cofetărie. Îndepărtați hârtia și rotiți tortul în prosop, începând cu capătul scurt. Mișto.
Se amestecă zahăr cofetari, vanilie, unt sau margarina, și cremă de brânză împreună pana se omogenizeaza.
Desfaceți cu grijă tortul.
Întindeți umplutura peste tort până la 1 inch de margini.
Rulează din nou. Acoperiți și răciți până la servire. Praf cu zahăr suplimentar de cofetari, dacă se dorește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Rulouri de dovleac în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.