Rulou de ciocolată (alias Yodel uriaș)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Roll (alias Giant Yodel). Această rețetă face 8 porții cu 351 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 234 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ciocolată dulce-amăruie, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Gigant Cu Scorțișoară, Tigaie uriașă rulou de scorțișoară cu pere caramelizate, și Green Giant Veggie Chips: O Surpriză Uriașă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți tortul: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 10 - x 15-inch jelly roll pan cu hârtie pergament. Cerneti faina, cacao si praful de copt intr-un castron mic; pus deoparte.
Așezați ciocolata și untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde în trepte de 15 secunde, oprindu-vă să amestecați cu o spatulă de cauciuc până când se topește complet și se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească ușor. Alternativ, așezați untul și ciocolata într-un castron mare așezat peste o cratiță cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Se încălzește, amestecând constant cu o spatulă de cauciuc, până se topește și se omogenizează. Se lasă să se răcească ușor.
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți zahărul cu ouă și sare la viteză medie-mare până când este ușor și gros, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul din mixer și pliați amestecul de ciocolată cu spatula de cauciuc. Îndoiți amestecul de făină și apoi apă până când se combină.
Întindeți aluatul pe tigaie.
Coaceți până când este ferm, 10 până la 15 minute.
Lăsați tortul să se răcească aproximativ 10 minute. Rulați cuțitul de-a lungul marginii panului pentru a slăbi tortul.
Puneți prosopul de bucătărie curat peste tort. Pornind de la capătul scurt, rola cu grijă tort cu prosop (cu hârtie pergament atașat),
Lăsați tortul să se răcească până se răcește.
Faceți crema: în bolul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, frișcă cu zahăr și vanilie la viteză medie mare până la vârf mediu. Desfaceți ușor tortul, îndepărtând prosopul, dar lăsând capătul rulat pentru a asigura o aderență bună.
Întindeți crema pe suprafața expusă a tortului. Rotiți cu grijă tortul în jurnal, îndepărtând hârtia pergament pe măsură ce vă înfășurați. Înfășurați bine cu folie de plastic pentru a menține tortul în formă de bușteni în timp ce pregătiți ganache.
Faceți Ganache: într-un castron rezistent la căldură medie, încălziți ciocolata cu smântână, amestecând frecvent, în cuptorul cu microunde sau peste cratița cu apă care abia fierbe până când ciocolata este topită și amestecul este neted. Se răcește amestecul până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Scoateți folia de plastic din tort și tăiați ambele capete ale tortului.
Așezați tortul pe suportul de sârmă așezat peste foaia de copt cu margini. Puneți ganache peste tort. Folosind off-set spatula, ganache netedă peste părți și capete de tort. Se răcește până se instalează ganache, aproximativ 1 oră. Feliați și serviți.