Rulou de ciocolată (alias Yodel uriaș)

Rulou de ciocolată (alias Yodel uriaș)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Roll (alias Giant Yodel). Această rețetă face 8 porții cu 351 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 234 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ciocolată dulce-amăruie, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Gigant Cu Scorțișoară, Tigaie uriașă rulou de scorțișoară cu pere caramelizate, și Green Giant Veggie Chips: O Surpriză Uriașă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 10 - x 15-inch jelly roll pan cu hârtie pergament. Cerneti faina, cacao si praful de copt intr-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați ciocolata și untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde în trepte de 15 secunde, oprindu-vă să amestecați cu o spatulă de cauciuc până când se topește complet și se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească ușor. Alternativ, așezați untul și ciocolata într-un castron mare așezat peste o cratiță cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se încălzește, amestecând constant cu o spatulă de cauciuc, până se topește și se omogenizează. Se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți zahărul cu ouă și sare la viteză medie-mare până când este ușor și gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți vasul din mixer și pliați amestecul de ciocolată cu spatula de cauciuc. Îndoiți amestecul de făină și apoi apă până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Întindeți aluatul pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți până când este ferm, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați tortul să se răcească aproximativ 10 minute. Rulați cuțitul de-a lungul marginii panului pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Puneți prosopul de bucătărie curat peste tort. Pornind de la capătul scurt, rola cu grijă tort cu prosop (cu hârtie pergament atașat),
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
10
Lăsați tortul să se răcească până se răcește.
11
Faceți crema: în bolul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, frișcă cu zahăr și vanilie la viteză medie mare până la vârf mediu. Desfaceți ușor tortul, îndepărtând prosopul, dar lăsând capătul rulat pentru a asigura o aderență bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Întindeți crema pe suprafața expusă a tortului. Rotiți cu grijă tortul în jurnal, îndepărtând hârtia pergament pe măsură ce vă înfășurați. Înfășurați bine cu folie de plastic pentru a menține tortul în formă de bușteni în timp ce pregătiți ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Faceți Ganache: într-un castron rezistent la căldură medie, încălziți ciocolata cu smântână, amestecând frecvent, în cuptorul cu microunde sau peste cratița cu apă care abia fierbe până când ciocolata este topită și amestecul este neted. Se răcește amestecul până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Scoateți folia de plastic din tort și tăiați ambele capete ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
15
Așezați tortul pe suportul de sârmă așezat peste foaia de copt cu margini. Puneți ganache peste tort. Folosind off-set spatula, ganache netedă peste părți și capete de tort. Se răcește până se instalează ganache, aproximativ 1 oră. Feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista