Scoici Oreganata

Scoici Oreganata
O porție conține 611 calorii, 6g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână sare de rocă, pesmet, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Oreganata, Scoici Oreganata, și Scoici Oreganata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare aruncați ușor pesmet, ierburi, ulei de măsline, sare și piper. Aveți grijă să nu suprasolicitați amestecul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Aliniați o foaie de copt cu sare de rocă și aranjați 12 coji de scoici. Sarea de rocă va ajuta la asigurarea și nivelarea scoicilor de pe foaia de copt. Puneți 1 scoică în fiecare coajă și acoperiți cu 2 linguri de amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Stropiți cu ulei de măsline. Se fierbe 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista