Rucola cu ierburi-salată de roșii cu pui
Salata de rucola-roșii cu pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 258 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit cu salată de roșii rucola, Saltimbocca de pui umplut cu salată de rucola și roșii, și Pui parmezan cu salată de rucola și vinetă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de ulei, coajă, suc și tăieturi de pui; lăsați să stea 5 minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Combinați roșiile și rucola într-un castron mare.
Combinați oțetul, herbes de Provence, muștarul, usturoiul, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; adăugați treptat restul de 2 linguri de ulei, amestecând vinaigreta constant cu un bici.
Stropiți vinaigreta peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii.
Tăiați Cotletele de pui peste Bob în felii subțiri; aranjați 1 cotlet feliat peste fiecare salată și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de măsline.