Ruby Pears este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, suc de lămâie, jumătăți de pere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sangria Rubin Roșu, Ruby Chicken, și Ruby-Roșu Covrig Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați perele tăiate cu fața în sus într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Într-o cratiță, combinați sosul de afine, zahărul, sucul de lămâie și scorțișoara. Gatiti si amestecati pana cand zaharul este dizolvat si amestecul este incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa Linkului
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți sosul peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 25-30 minute sau până se încălzește.