Rubarbă și gem de vanilie

Rubarbă și gem de vanilie
Gemul de rubarbă și vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 156 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 2,79 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de suc de lămâie, zahăr gem, păstăi de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 458 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gem De Vanilie Cu Portocale De Rubarbă, Rubarbă și gem de zmeură Roly-Poly cu sos de cremă de vanilie, și Gem De Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Puneți o farfurie mică în congelator.
2
Puneți rubarba într-o tigaie de conservare sau cea mai mare cratiță cu zahărul și păstăile de vanilie înjumătățite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Se încălzește ușor, amestecând, până se dizolvă tot zahărul, apoi se strecoară sucul de lămâie și se mărește focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Se fierbe aproximativ 10 minute, îndepărtând spuma pe măsură ce mergeți (fructele ar trebui să fie moi). Testați punctul de setare lingând puțin pe farfuria răcită. După 1-2 minute, împingeți degetul prin gem dacă suprafața se încrețește este gata, dacă nu, continuați să gătiți timp de 2 minute, testând între ele. (Sau dacă aveți un termometru de zahăr ar trebui să ajungă la 105C)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
5
Odată ce gemul este gata, lăsați-l să se răcească timp de aproximativ 15 minute înainte de a-l pune în borcane sterilizate calde și sigilați. Se va păstra timp de 6 luni într-un loc răcoros și întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista