Roți de șuncă pecan
Roțile cu șuncă și nuci pecan ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care ați căutat-o. Pentru 43 de cenți pe porție, obțineți un aperitiv care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 155 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită cremă de brânză, șuncă delicată, nuci pecan și maioneză. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 18%. Acest scor este destul de prost. Încercați roți pecan, roți cu șuncă și roți cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bate crema de brânză, maioneza și usturoiul până se omogenizează. Se amestecă nuci pecan.
Întindeți aproximativ 3 linguri pe fiecare felie de șuncă.
Înfășurați strâns; se acopera si se da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Tăiați în bucăți de mărimea unei mușcături.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.