Roșii umplute cu orez: Yemistes Domates me Rizi

Roșii umplute cu orez: Yemistes Domates me Rizi
Roșii umplute cu orez: Yemistes Domates me Rizi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 276 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Croată Rizi-Bizi (orez și mazăre verde), Roșii umplute cu orez, și Roșii Umplute Cu Orez.

Instrucțiuni

1
Tăiați partea superioară a roșiilor și curățați toată pulpa lăsând aproximativ o piele groasă de 1/2 inci. Pulpă de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o tigaie sotată, încălziți untul și adăugați ceapa tocată în tigaie. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste si adaugati usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pulpa din roșii și amestecați orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și puțină apă și fierbeți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați mai multă apă dacă este necesar. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă pătrunjelul, nucile de pin și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Umpleți roșiile și presărați blatul cu Kasseri ras și o picătură de ulei de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
8
Așezați într-un vas de copt cu 1/2 inch de apă în fund și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista