Roșii Umplute Cu Ierburi
Roșiile umplute cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pesmet, ulei de măsline, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Roșii Umplute Cu Ierburi, Roșii Umplute Cu Ierburi, și Roșii Umplute Cu Cuscus Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Tăiați roșiile în jumătate și lingurați carnea. Puneți carnea într-o sită așezată peste un castron și apăsați în jos pentru a elibera sucuri; rezervă. Se condimentează în interiorul roșiilor cu sare și piper; răsturnați peste o foaie de copt căptușită cu un prosop de bucătărie.
Topiți untul cu 2 lingurițe. ulei într-o tigaie la foc mic.
Adăugați ceapa și saut timp de 5 minute.
Adăugați usturoi; saut timp de 3 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă firimiturile de pâine, ierburile și parmezanul. Se amestecă 1/4 cană de sucuri de roșii, apoi ou.
Umpleți roșiile cu amestec de pesmet. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Așezați roșiile în vas într-un singur strat.
Stropiți cu 2 lingurițe. ulei.
Coaceți timp de 30 de minute, până când toppingul este rumenit și crocant.