Roșii Coapte Cu Miere
Roșiile coapte cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 71 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 23%. Încercați Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii coapte cu roșii întregi de grâu și cimbru, și Pui cu roșii și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de roșii coapte într-un singur strat într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Stropiți cu miere, răspândind mierea în goluri.
Procesați pâinea într-un robot de bucătărie sau blender până se toacă mărunt.
Se amestecă împreună pesmetul și următoarele 3 ingrediente; se presară uniform peste felii de roșii. Punct cu unt.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când pielea de roșii începe să se încrețească.
Se fierbe 5 inci de la căldură 5 minute sau până când blaturile sunt aurii.