Rozmarin-lămâie găini Cornish cu cartofi prăjiți

Rozmarin-lămâie găini Cornish cu cartofi prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish de rozmarin-lămâie cu cartofi prăjiți. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 102G de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1277 calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lămâie, sare, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Rozmarin-lămâie găini Cornish cu cartofi prăjiți, Găini Cornish la grătar cu lămâie și rozmarin, și Găini Cornish prăjite cu condimente cu cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați rozmarinul uscat zdrobit, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți și aruncați măruntaiele de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Lucrând cu 1 găină la un moment dat, Așezați 1 bucată de lămâie în cavitatea găinii; legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; tuck sub găină. Repetați procedura cu găina rămasă și bucata de lămâie. Frecați găinile cu amestec de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Așezați găinile, cu pieptul în sus, pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Aruncați cartoful cu ulei; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Aranjați cartoful în jurul găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Scoateți sfoara.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate60
Revista