Roz Molletes
Roz Molletes este un lactate gratuite și vegetariene farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. Un amestec de făină, făină de pâine, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Molletes, Molletes, și Spooky Molletes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați drojdia, 1 cană de apă caldă și 2 linguri de zahăr într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni; lăsați să stea 5 minute.
Se amestecă împreună 6 linguri de zahăr, făină de pâine, 1/3 cană de scurtare, ouă și sare într-un castron al unui mixer electric greu.
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de făină și bateți la viteză medie cu mixerul, folosind atașamentul cârligului de aluat, 6 minute.
Combinați restul de 3 linguri de zahăr, colorant alimentar și făină universală într-un castron și tăiați restul de 3 linguri scurtându-le cu o furculiță până când sunt amestecate pentru a forma o pastă.
Împărțiți aluatul în 12 porții egale; formați în bile și așezați pe 2 seeturi de copt ușor unse (6 bile pe foaie de copt).
Întindeți 2 lingurițe de pastă de făină deasupra fiecărei bile. Aplatizați ușor fiecare bilă folosind un marker dulce înmuiat în făină sau o ștampilă kaiser Roll înmuiată în făină. Acoperiți aluatul cu hârtie de ceară sau folie de plastic.
Preîncălziți cuptorul la 170 până la 200; opriți cuptorul, lăsând ușa cuptorului deschisă 1 minut.
Așezați aluatul, acoperit, în cuptor; lăsați să crească, cu ușa cuptorului închisă, 2 ore și 10 minute sau până când se dublează în vrac.
Scoateți aluatul și preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți molletele la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Răciți mollletele pe foile de copt pe rafturile de sârmă.