Roy Rogers Pui Prăjit Crocant-Imitator
Roy Rogers crocante de pui prăjit-imitator ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 474 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Această rețetă este nesănătoase. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de www.food.com. dacă aveți lapte, ulei vegetal, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul pudră, puteți urma acest fel principal cu Tort De Patinaj Pe Gheață ca desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Încercați Roy Rogers Pui Prăjit Crocant-Imitator, Roy Rogers, și Rețetă De Orez Prăjit Cu Ketchup Roy Choi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți friteuza până la 375. Într-un bol de amestecare, amestecați albușurile de ou și laptele cu un tel de sârmă-puneți deoparte.(Asigurați-vă că sunt bine amestecate-oarecum "spumoase".).
2 măsurați ingredientele uscate într-o pungă de tip Zip Lock de dimensiunea unui galon, închideți și agitați bine pentru a amesteca.
3 înveliți Generos toiagele cu amestecul de lapte-ou și puneți-le în punga cu condimente. (Vă recomand să faceți 3 la un moment dat) apoi agitați punga până când este bine acoperită.
4 picătură în friteuză și se lasă să gătească 15 minute. (Fry nu mai mult de 9 la un moment dat-și dacă gătit 9, du-te 18-22 min, globul ocular 'em) când copane sunt gata, acestea vor fi un maro auriu inchis.
Scoateți puiul crocant și scurgeți-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Atenție! Vor fi foarte fierbinți, așa că lăsați-i să se răcească cu 5-8 minute înainte de servire.
6 Notă: puteți îndepărta pielea pentru "pui crocant fără piele", dacă preferați.
7 Nota 2: Încercați această rețetă de acoperire și metoda de gătit cu licitații de pui. Doar tăiați sânii dezosați în bucăți de dimensiuni mușcate, acoperiți cu lapte-ou/condimente și prăjiți adânc.
8 Nota 3: puteți utiliza, de asemenea, această metodă de acoperire și gătit pentru aripi, coapse, sâni etc. Asigurați-vă că acoperiți bine și reglați timpul de gătit pentru diferitele dimensiuni de pui.