Roulage De Ciocolată Germană

Roulage De Ciocolată Germană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rulajul german de ciocolată. Această rețetă servește 10. O porție conține 1232 calorii, 23g de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de tartru, lapte condensat, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până frisca ai putea urma acest curs principal cu Parfum de budincă cu smoching de căpșuni și migdale ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rulaj de ciocolată cu cremă de Bourbon, Băutură de ciocolată germană cu ciocolată sănătoasă Xocai, și Cupcakes de ciocolată germană cu Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie jellyroll de 15" x 10"; linia de jos cu hârtie de ceară. Hârtie de ceară de grăsime și făină. Pune deoparte.Bateți gălbenușurile de ou la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat zahăr, bătând până la gros și palid (aproximativ 2 minute). Adăugați treptat 1/4 cană de cacao, bătând bine. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.Bateți albușurile de ou la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți aproximativ un sfert din albușul de ou bătut în amestec de gălbenuș; pliați treptat în albusul de ou rămas. Cerneti faina de tort peste aluat si pliati usor pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Făină De TortFăină De Tort
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
3
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți la 325 timp de 16 până la 17 minute sau până când partea superioară se întoarce când este ușor atinsă. Setați 1 până la 2 linguri de cacao într-un dreptunghi de 15" x 10" pe un prosop de pânză. Când tort se face, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaie, și se dovedesc pe prosop. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună; se răcește pe un suport de sârmă, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Turnați laptele condensat îndulcit într-o cratiță grea de dimensiuni medii. Gătiti la foc mediu-mic până la mediu, amestecând constant, 20 de minute sau până când laptele capătă o culoare deschisă de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Culoare CaramelCuloare Caramel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Scoateți de pe foc și amestecați 1 1/2 căni de nucă de cocos prăjită, nuci pecan tocate, 2 lingurițe de vanilie și jumătate și jumătate.Desfaceți tort, și scoateți prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
7
Întindeți tortul cu umplutură de nucă de cocos. Reroll cu atenție tort fără prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Așezați tortul, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă peste hârtie de ceară.Se amestecă împreună frișca și siropul de porumb într-o cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata tocată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
10
Se toarnă aproximativ trei sferturi de amestec de ciocolată peste tort, lăsând excesul să picure pe hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
11
Lăsați ciocolata rămasă să stea la temperatura camerei până la consistența glazurii (aproximativ 45 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
12
Întindeți amestecul de ciocolată rămas pe capetele ruloului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Garnisiți, dacă doriți.
14
Lăsați tortul să stea până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
15
Așezați tortul pe un platou de servire.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru German. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder sweet Red cu un rating de 3.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Revista