Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă

Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă
Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc La Grătar Cu Compot De Fructe, Friptură de porc cu compot de fructe uscate, și Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă.

Instrucțiuni

1
Pat friptură de porc uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Presărați sau frecați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Friptură de porc brună pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Combinați muștarul și 2 lingurițe. rozmarin; se întinde pe carne de porc rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 45 până la 55 de minute sau până când un termometru introdus în centrul fripturii înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 160 înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Se servește cu compot de fructe de toamnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista