Romaine Cu Sos De Hamsie Cu Lămâie Cu Usturoi
Romaine cu sos de hamsie cu lămâie de usturoi necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 348 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, salată română, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Salată de Romaine cu pansament de hamsii, Salată de Romaine cu sos de hamsii și parmezan, și Sos De Salată De Hamsie Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Separați frunzele romaine.
Tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch lățime, spălați bine și rotiți uscat.
Cu un cojitor de legume, radeți 1/3 cană de parmezan.
Într-un blender piure de usturoi și hamsii cu suc de lamaie. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux până când pansamentul este emulsionat. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron aruncați romaine cu pansament, 1/4 cană de parmezan și sare și piper după gust. Împărțiți salata între 2 farfurii și presărați cu buclele parmezane rămase.