Rom Flamed Babas Exeter
Nevoie de un băuturi vegetariene? Rum Flamed Babas Exeter ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 643 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ROM, struguri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baby Orange Babas, Babas au Calvado cu inele de mere glazurate, și Rum babas cu ananas fiert și înghețată vanillan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele la luke-temperatura caldă. Se topește untul și se lasă să se răcească. Măsurați untul, zahărul și romul. Se toaca marunt coaja. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. castron cald.
Așezați făina cernută în vasul încălzit și faceți o fântână în făină.
Adăugați drojdia sfărâmată, 3/8 cană de lapte, zahărul și sarea.
Se amestecă până se dizolvă drojdia și apoi se adaugă ouăle și se bate cu mâinile până se combină bine și se omogenizează. Acoperiți vasul și puneți-l într-un loc cald timp de 45 de minute, astfel încât amestecul să se dovedească. După 45 de minute scoateți vasul și adăugați untul răcit, topit și restul de 1/4 cană de lapte. Bateți tare câteva minute și apoi umpleți pe jumătate 4 forme mici de tort unse. Acoperiți matrița și puneți-o într-un loc cald pentru încă 10 minute.
Puneți matrița cu amestecul crescut în cuptor și gătiți timp de 20 de minute. Desfaceți pe un suport pentru tort și lăsați să se răcească puțin.
Așezați untul cu zahărul într - o tigaie și amestecați pentru a forma o fudge-adăugați 1 lingură de rom și sultanele, coaja și strugurii. Înveliți în amestecul de fudge.
Așezați Babele în amestecul de fudge - înțepați ușor cu o furculiță și întoarceți sosul.
Se toarnă 2 linguri de rom peste fiecare baba și apoi se aprinde.
Așezați Babele individuale pe servirea mâncărurilor-acoperiți cu sosul și serviți însoțit de frisca.