Risotto Nero
Risotto Nero este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 602 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, unt, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cavolo Nero cu Cilantro, Cavolo Nero Kale, și Salată De Crăciun Cavolo Nero.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fiert cu 1/2 ceapă, 1/2 morcov și 1 frunză de dafin. Pregătiți baie de gheață. Plonjați calamari în apă clocotită și gătiți 30 de secunde.
Scoateți și scufundați în apă cu gheață 1 minut.
Se scurge și se lasă deoparte. Păstrați lichidul de gătit cald pe aragaz.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci cu laturi de 3 inci, încălziți uleiul de măsline și ceapa și cerneala de calmar la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați orez și, amestecând constant, gătiți până la opac, aproximativ 2 minute.
Adăugați vin alb, apoi crustacee gătit polonic lichid de polonic până când orezul este acoperit. Întoarceți căldura la mare și, amestecând constant, continuați să gătiți, menținând nivelul lichidului chiar deasupra nivelului de orez, timp de 15 minute. Tăiați calamarii în bucăți de 1 inch și aruncați în orez. Continuați să gătiți până când orezul este moale, dar încă al dente. Condimentează cu sare și piper, scoate de pe foc și amestecă untul și pătrunjelul.