Risotto de porumb este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 9. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 227 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de fire de șofran, oregano, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Risotto de porumb și mazăre, Risotto de porumb și ovăz, și Risotto De Porumb Prăjit În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană bulion și șofran într-un bol mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați 1 cană de porumb și băutură de soia în blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
60 Ml Smântână Jumătate-jumătate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-un castron; amestecați porumbul rămas. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți restul de 9 1/4 căni de bulion la foc mic într-o cratiță mare (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Combinați ceapa, sherry-ul și usturoiul într-un cuptor olandez mare; gătiți la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați orez; gatiti 5 minute, amestecand constant. Se amestecă amestecul de șofran, 4 căni de bulion cald, oregano și piper; gătiți 8 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
șofran
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant; gătiți până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 până la 30 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.