Risotto De Grădină
Risotto de grădină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, parmezan, cupe ușor frunze de spanac pentru copii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 98 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Risotto De Grădină, Risotto De Grădină, și Risotto De Grădină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie.
Încălziți uleiul într-o cratiță grea la foc moderat mic și gătiți ceapa, amestecând ocazional, până la moale, 3 până la 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând continuu, 1 minut.
Se adaugă vin și se fierbe, amestecând continuu, până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Adăugați 3/4 cană din bulionul fierbinte, sarea și câteva măcinări de piper proaspăt și fierbeți, amestecând continuu, până când bulionul este absorbit. Continuați să fierbeți și să adăugați bulion fierbinte, aproximativ 3/4 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând bulionul să fie absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este aproape fraged și cu aspect cremos, aproximativ 18 minute.
Adăugați spanacul și mazărea și gătiți până când spanacul este ofilit.
Adăugați sparanghelul și gătiți doar până când legumele sunt fierbinți. Se amestecă parmezanul și mai mult bulion dacă risotto pare prea gros.
Se servește în farfurii de supă.