Risotto de cârnați și legume

Risotto de cârnați și legume
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru repertoriul dvs., Risotto de cârnați și legume ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 581 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre, bulion de pui, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Risotto De Legume, Risotto De Legume De Toamnă, și Risotto De Legume De Zi Cu Zi.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, gătiți cârnați la foc mediu-mare până când nu mai sunt roz și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ulei, ceapă și ciuperci, continuați să gătiți 2-3 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Între timp, într-o cratiță separată, fierbeți stocul și ierburile proaspete până când sunt gata de utilizare. La amestecul de carne, adăugați orez, continuați să amestecați până când orezul este fierbinte și acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați vin și continuați să amestecați până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți ierburile din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
6
Folosind o oală, adăugați aproximativ 1/2 cană de bulion fierbinte la un moment dat la orez amestecând constant după fiecare adăugare până când lichidul este absorbit. Când mai aveți aproximativ 1 1/2 căni de stoc, adăugați sparanghel și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Cu 1 cană de stoc rămasă, adăugați mazăre, sare și piper, amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Risotto-ul se face atunci când tot stocul a fost absorbit, orezul are aspect cremos și ferm, dar fraged până la mușcătură, (aproximativ 20-25 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul. Lingurați în boluri și serviți cu parmezan suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista