Risotto cu sparanghel și fenicul (Vegetarian)

Risotto cu sparanghel și fenicul (Vegetarian)
Risotto reteta cu sparanghel si fenicul (Vegetarian) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 615 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită pătrunjel, unt, bulbi fenicul și ulei de măsline. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Încearcă Risotto verde de primăvară cu mazăre, sparanghel și fenicul, Risotto de fenicul și cârnați, și Risotto Cu Lămâie Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măsurați 4 litri de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Adăugați tulpini de sparanghel și 2 linguri de sare. Configurați baie de gheață lângă oală. Albiți sparanghelul timp de 1 minut, puneți-l într-o baie de gheață și păstrați apa de gătit a sparanghelului până mai târziu. Între timp, tăiați feniculul în bastoane de 1/2 inch și puneți-l într-o tigaie de 12 până la 14 inch cu laturile de 3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se pune la foc mediu cu ulei de măsline și ceapă. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați orezul și, amestecând continuu, gătiți până când orezul devine opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Adăugați apă de gătit sparanghel până când acoperă orezul. Întoarceți focul la mare, amestecând continuu și gătiți orezul până când nivelul lichidului scade sub nivelul orezului. Continuați să adăugați lichidul cald de gătit sparanghel, 1 oală la un moment dat, pentru a menține nivelul lichidului deasupra orezului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Scurgeți sparanghelul și tăiați-l în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați sparanghel în orez și gătiți până când orezul este moale, dar încă al Dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Se ia de pe foc, se adaugă untul, Parmigiano și pătrunjelul și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
9
Serviți imediat.;

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Risotto. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista