Risotto cu sparanghel și fenicul (Vegetarian)

Risotto cu sparanghel și fenicul (Vegetarian)
Risotto reteta cu sparanghel si fenicul (Vegetarian) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 615 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită pătrunjel, unt, bulbi fenicul și ulei de măsline. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Încearcă Risotto verde de primăvară cu mazăre, sparanghel și fenicul, Risotto de fenicul și cârnați, și Risotto Cu Lămâie Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măsurați 4 litri de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați tulpini de sparanghel și 2 linguri de sare. Configurați baie de gheață lângă oală. Albiți sparanghelul timp de 1 minut, puneți-l într-o baie de gheață și păstrați apa de gătit a sparanghelului până mai târziu. Între timp, tăiați feniculul în bastoane de 1/2 inch și puneți-l într-o tigaie de 12 până la 14 inch cu laturile de 3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se pune la foc mediu cu ulei de măsline și ceapă. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați orezul și, amestecând continuu, gătiți până când orezul devine opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați apă de gătit sparanghel până când acoperă orezul. Întoarceți focul la mare, amestecând continuu și gătiți orezul până când nivelul lichidului scade sub nivelul orezului. Continuați să adăugați lichidul cald de gătit sparanghel, 1 oală la un moment dat, pentru a menține nivelul lichidului deasupra orezului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Scurgeți sparanghelul și tăiați-l în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați sparanghel în orez și gătiți până când orezul este moale, dar încă al Dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se ia de pe foc, se adaugă untul, Parmigiano și pătrunjelul și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Serviți imediat.;

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Risotto. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista