Risotto cu fructe de mare (Risotto ai Fruitti di Mare)

Risotto cu fructe de mare (Risotto ai Fruitti di Mare)

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc moderat, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se adauga 1 lingura de unt si ceapa, si saut, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie (nu trebuie sa existe culoare), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați orezul și prăjiți ușor timp de 1 minut, fără a lăsa orezul sau ceapa să capete nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați vinul și gătiți până se absoarbe aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Adăugați cea mai mare parte a stocului (ar trebui să vină la aproximativ 1/2 inch deasupra orezului) și aduceți la foc mic. Gatiti risotto-ul, amestecand ocazional, pana cand orezul a absorbit o parte din lichid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați scoici, midii, calmar, scoici și roșii și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când fructele de mare sunt fierte și orezul este al dente, încă aproximativ 6 minute. Pe măsură ce orezul continuă să absoarbă lichidul, adăugați mai mult după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Scoateți risotto-ul de pe foc și adăugați pătrunjelul, usturoiul, țuica, uleiul de măsline, Parmigiano-Reggiano, dacă utilizați, și restul de 2 linguri de unt. Se amestecă bine pentru a elibera amidonul și a face risotto cremos. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Remove the risotto from the heat and add the parsley, garlic, brandy, olive oil, Parmigiano-Reggiano, if using, and the remaining 2 tablespoons butter. Stir well to release the starches and make the risotto creamy. Season to taste with salt and pepper, and serve immediately.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista