Risotto cu fructe de mare (Risotto ai Fruitti di Mare)

Risotto cu fructe de mare (Risotto ai Fruitti di Mare)

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc moderat, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adauga 1 lingura de unt si ceapa, si saut, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie (nu trebuie sa existe culoare), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați orezul și prăjiți ușor timp de 1 minut, fără a lăsa orezul sau ceapa să capete nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați vinul și gătiți până se absoarbe aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați cea mai mare parte a stocului (ar trebui să vină la aproximativ 1/2 inch deasupra orezului) și aduceți la foc mic. Gatiti risotto-ul, amestecand ocazional, pana cand orezul a absorbit o parte din lichid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați scoici, midii, calmar, scoici și roșii și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când fructele de mare sunt fierte și orezul este al dente, încă aproximativ 6 minute. Pe măsură ce orezul continuă să absoarbă lichidul, adăugați mai mult după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Scoateți risotto-ul de pe foc și adăugați pătrunjelul, usturoiul, țuica, uleiul de măsline, Parmigiano-Reggiano, dacă utilizați, și restul de 2 linguri de unt. Se amestecă bine pentru a elibera amidonul și a face risotto cremos. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
CalmarCalmar
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Remove the risotto from the heat and add the parsley, garlic, brandy, olive oil, Parmigiano-Reggiano, if using, and the remaining 2 tablespoons butter. Stir well to release the starches and make the risotto creamy. Season to taste with salt and pepper, and serve immediately.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista