Rețeta Rigatoni cu vinete, ciuperci și brânză de capră poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 2,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 107 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de vinete, sare, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rigatoni Cu Brânză De Capră, Cârnați Și Brânză De Capră Rigatoni, și Rigatoni Cu Dovleac Prăjit Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când al dente; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se sotează ceapa și usturoiul până se moale și translucid, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la mediu ridicat. Se amestecă ciupercile și se gătește până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinetele și se fierbe 5 minute. Se amestecă roșiile, bulionul de pui și măslinele. Condimentează cu cimbru, sare și fulgi de ardei roșu. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când vinetele sunt fragede. Aruncați cu paste și brânză de capră.