Ricotta cu crutoane de zahăr vanilat și fructe de pădure

Ricotta cu crutoane de zahăr vanilat și fructe de pădure
Rețeta Ricotta cu crutoane de zahăr de vanilie și fructe de padure poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această garnitură are 769 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. Un amestec de fasole de vanilie, coajă de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Zahăr Brun Fript-Banane Vanilate Deasupra Ricotta, Zahăr brun fript-banane vanilate deasupra Ricotta, și Ricotta îndulcită cu fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mediu, aruncați împreună cuburile de pâine și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați zahărul vanilat și aruncați până când cuburile de pâine sunt acoperite cu zahăr. Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți până se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute. Se răcește complet.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o cratiță mică, aduceți sucul de portocale, sucul de lămâie și zahărul la foc mic, la foc mediu-mic. Se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați afinele și căpșunile și fierbeți până când fructele se înmoaie, aproximativ 6 până la 8 minute. Răciți siropul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
5
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Se amestecă bine.
7
Pentru a servi: împărțiți amestecul de ricotta între 4 boluri decorative pentru desert. Puneți siropul de fructe peste ricotta și acoperiți cu crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Prin TortPrin Tort
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Se ornează cu menta feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Așezați zahărul în vasul unui robot de bucătărie. Folosind un cuțit de tăiat, feliați fasolea de vanilie în jumătate, pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Adăugați semințele de vanilie în zahăr. Pulsați de 10 până la 15 ori până când vanilia și zahărul sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
11
Tăiați păstaia goală de vanilie în bucăți de 1 inch și puneți-o într-un borcan de zidărie de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
12
Adăugați zahărul vanilat în borcan și sigilați. Agitați borcanul înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista