Rețetă De Somon Curry Prăjit Cu Roșii
Rețeta prăjită Curry somon cu tomate reteta ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 26 minute. O porție conține 93 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 96 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de busuioc rupt, orez, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă de somon la grătar cu roșii și busuioc, Rețetă De Roșii Prăjite La Cuptor, și Rețetă De Broccoli Și Roșii Prăjite Mediteraneene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.Între timp, aruncați roșiile, uleiul și lingurița fiecare sare și piper pe o foaie de copt cu margini.Cuibărește somonul printre roșii. Condimentează cu pudra de curry, linguriță de sare și linguriță de piper. Prăjiți până când somonul este opac și roșiile sunt moi, 15 până la 18 minute.
Se servește peste orez și se presară cu busuioc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.