Rețetă De Crostini De Linte Beluga

Rețetă De Crostini De Linte Beluga
Beluga Lentil Crostini reteta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 641 calorii. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sare de mare, linte beluga, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de linte cu brânză de capră rețetă Crostini, Salată De Linte Beluga, și Caviar de linte Beluga pe Blini.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Revista