Regele Tort

Regele Tort
Regele tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 263 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă caldă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, Tort de a douăsprezecea noapte sau tort rege (Galette Des Rois), și Tort Rusesc Korolevsky (tortul Regelui).

Instrucțiuni

1
Combinați apa, drojdia și 2 lingurițe de zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine; se lasă să stea 5 minute sau până se fierbe.
3
Combinați 4 căni de făină, 1/2 cană de zahăr, sare, nucșoară și coajă de lămâie; adăugați lapte cald, unt topit, gălbenușuri de ou și amestec de drojdie. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat rigid. Continuați să frământați 8 până la 10 minute sau până când aluatul este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați aluatul într-un vas uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați cu citron, dacă doriți, și frământați până când citronul este distribuit uniform. Formați aluatul într-un cilindru lung de 30 de centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CitronCitron
AluatAluat
7
Așezați cilindrul pe o foaie de copt unsă; formați într-un inel, ciupind capetele împreună pentru a sigila.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați o cutie de cafea de 2 kilograme bine unsă în centrul inelului pentru a menține forma în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
9
Apăsați ușor fasolea sau pecanul în inel de jos, astfel încât să fie complet ascuns de aluat. Acoperiți inelul cu un prosop și repetați procedura de creștere 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Nuci PecanNuci Pecan
10
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți cutia de cafea și așezați tortul pe grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Stropiți tortul cu glazură; se presară cu cristale de zahăr, alternând culorile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate4
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista