Rață întreagă cu glazură de piper verde

Întreaga rață cu glazură de piper verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1329 calorii, 39G de proteine, și 123G de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de miere, marsala, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până marsala ai putea urma acest curs principal cu Budincă lipicioasă de portocale și marsala ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați 5-Confit de rață condimentată cu glazură de rodie roz de piper, Piept de rață cu sos de piper verde, și Somon cu glazură de Grapefruit roz-piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un cuptor la 500 de grade F și aranjați suportul cuptorului în centrul cuptorului.
Îndepărtați măruntaiele raței și rezervați-le pentru o altă utilizare sau aruncați-le.
Îndepărtați orice buzunare libere de grăsime care înconjoară cavitatea. Condimentează interiorul raței cu sare.
Într-o oală suficient de mare pentru a ține rața, combinați apa, 3/4 cană de sos de soia și 1/3 cană de miere. Aduceți amestecul la foc mic la foc mic.
Adăugați saramura din boabele de piper verde, coborâți focul și scufundați rața, cu pieptul în jos, în oală.
Lăsați-l să fiarbă 30 de secunde, ungând partea superioară cu lichidul.
Scoateți rața și aranjați-o, cu pieptul în jos, într-o tigaie prevăzută cu un suport care o ridică de pe fundul tigaiei. Rack-ul va permite aerului cald să circule în jurul său în timp ce gătește. (Nota bucătarului: în mod ideal, rața ar trebui să stea peste noapte pentru a permite aromelor să se contopească cu carnea și pentru ca pielea să se usuce. Aceasta va însemna o piele mai crocantă, odată ce rața este gătită.)
Puneți tigaia de prăjire în cuptor și reduceți temperatura la 400 de grade F. Lăsați aproximativ 15 minute timp de prăjire pentru fiecare kilogram de rață. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute, scoateti tigaia din cuptor, apoi intoarceti rața. Folosind un baster de curcan, îndepărtați excesul de grăsime din fundul tăvii de prăjire și transferați-l într-o cană de măsurare a lichidului rezistent la căldură. Întoarceți rața la cuptor și gătiți încă 45 de minute1 oră, în funcție de mărimea raței.
Între timp, într-o oală medie, combinați oțetul de șampanie cu restul de 1/4 cană de sos de soia, 1/4 cană de miere, Marsala și boabele de piper verde rezervate. Aduceți ingredientele la fierbere la foc mare. Coborâți căldura și fierbeți ușor, permițând glazurii să se reducă și aromele să se amestece. Gust pentru condimente. Lăsați-l să gătească până când toate aromele se contopesc.
Scoateți rața din cuptor și ungeți-o cu picăturile din fundul tigaiei. Rața ar trebui să înregistreze aproximativ 150 F atunci când un termometru citit instantaneu este introdus în carnea coapsei.
Transferați-l într-un platou și turnați jumătate din glazură peste piept și carnea coapsei. Rezervați glazura rămasă pentru placare. Lăsați pasărea să se" odihnească " aproximativ 15 minute. Sculptați rața și aranjați pe un platou de servire. Se condimentează carnea, cu sare, dacă se dorește, și se acoperă cu glazura rămasă.