Ravioli de dovleac cu Pesto de spanac

Ravioli de dovleac cu Pesto de spanac
Butternut Squash Ravioli cu Pesto de spanac ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 352 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, nuci, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de dovlecei de nucă cu Pesto de rucola și roșii uscate la soare, Ravioli De Dovleac, și Ravioli De Dovleac Și Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Mișto. Scoateți pulpa; aruncați coaja. Pulpă de piure.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați oregano, pulpa de dovlecei și untul într-un castron mare. Se amestecă 2 uncii (aproximativ 1/2 cană) brânză, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a le împiedica să se usuce), lingurați aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de dovlecei în centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile ambalajului cu ou bătut; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Prindeți marginile împreună pentru a sigila, formând un triunghi. Repetați procedura cu ambalajele rămase, amestecul de dovlecei și oul. Acoperiți ravioli cu un prosop pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
RavioliRavioli
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați restul de 1/2 uncie (aproximativ 2 linguri) brânză, restul de 1/8 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, spanac, busuioc și 2 linguri nuci. Cu procesorul pornit, turnați încet ulei, bulion și suc prin jgheabul alimentar. Procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
NuciNuci
BrânzăBrânză
PiperPiper
BusuiocBusuioc
BulionBulion
SucSuc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Puneți pesto într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați jumătate de ravioli; gatiti 3 minute sau pana sunt fierte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
10
Îndepărtați ravioli cu o lingură cu fante. Repetați procedura cu ravioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
11
Adăugați ravioli la pesto; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați 6 ravioli pe fiecare din cele 6 farfurii; presărați fiecare porție cu 1 linguriță de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
NuciNuci
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista