Ravioli Cremoși Cu Spanac-Parmezan

Ravioli Cremoși Cu Spanac-Parmezan
Ravioli cremoși cu spanac-parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,53 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ravioli de brânză, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ravioli cu spanac și Ricotta, acoperiți cu sparanghel și roșii saut, cu Crab proaspăt și parmezan, Spanac Parmezan Cremos, și Cremă de spanac și parmezan.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Între timp, gătiți cremă de brânză răspândită și lapte într-o tigaie mare la foc mediu 1 până la 2 min. sau până când crema de brânză este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1/4 cană parmezan, spanac, mărar și coajă de lămâie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se adaugă în sosul de brânză cremă; se amestecă ușor. Se acoperă cu roșii și parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista