Ratloaf (Pâine De Halloween)

Ratloaf (Pâine De Halloween)
Ratloaf (Halloween fleică) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 920 calorii, 44G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, lapte, tăiței spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați carnea de vită măcinată, ouăle, ceapa, laptele, firimiturile de pâine, sarea și piperul negru într-un bol mare până când se combină complet pentru a face amestecul corpului șobolanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Amestecați brânza Cheddar, 3/4 sticlă de sos de grătar și 1 cană de ceapă prăjită franceză împreună ușor într-un bol separat pentru a face curajul șobolanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Puneți aproximativ jumătate din amestecul corpului de șobolan pe o foaie de hârtie cerată și formați-l în forma unui corp de șobolan.
5
Întindeți un strat gros de amestec de brânză deasupra corpului, lăsând 1/2 inch de spațiu de-a lungul marginii exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Puneți amestecul rămas de corp de șobolan deasupra, formând corpul și creând un sigiliu solid în jurul marginilor, astfel încât intestinele să nu se scurgă în timp ce coaceți.
7
Așezați partea superioară a unei tigaie de broiler pe șobolan și răsturnați-o cu grijă. Remodelați corpul șobolanului după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
8
Așezați măslinele pe corpul șobolanului pentru ochi și nas, felii de cartofi pentru urechi și spaghete pentru mustăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
9
Întindeți 1/4 sos de grătar de sticlă peste corpul șobolanului și presărați cu ceapă prăjită franceză zdrobită. Setați suportul pentru broiler deasupra tigaiei pentru broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 1 oră. Lăsați ratloaf să se răcească cu 5 minute înainte de feliere pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHalloween
Revista