Ratloaf (Pâine De Halloween)
Ratloaf (Halloween fleică) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 920 calorii, 44G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, lapte, tăiței spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați carnea de vită măcinată, ouăle, ceapa, laptele, firimiturile de pâine, sarea și piperul negru într-un bol mare până când se combină complet pentru a face amestecul corpului șobolanului.
Amestecați brânza Cheddar, 3/4 sticlă de sos de grătar și 1 cană de ceapă prăjită franceză împreună ușor într-un bol separat pentru a face curajul șobolanului.
Puneți aproximativ jumătate din amestecul corpului de șobolan pe o foaie de hârtie cerată și formați-l în forma unui corp de șobolan.
Întindeți un strat gros de amestec de brânză deasupra corpului, lăsând 1/2 inch de spațiu de-a lungul marginii exterioare.
Puneți amestecul rămas de corp de șobolan deasupra, formând corpul și creând un sigiliu solid în jurul marginilor, astfel încât intestinele să nu se scurgă în timp ce coaceți.
Așezați partea superioară a unei tigaie de broiler pe șobolan și răsturnați-o cu grijă. Remodelați corpul șobolanului după cum este necesar.
Așezați măslinele pe corpul șobolanului pentru ochi și nas, felii de cartofi pentru urechi și spaghete pentru mustăți.
Întindeți 1/4 sos de grătar de sticlă peste corpul șobolanului și presărați cu ceapă prăjită franceză zdrobită. Setați suportul pentru broiler deasupra tigaiei pentru broiler.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 1 oră. Lăsați ratloaf să se răcească cu 5 minute înainte de feliere pentru a servi.