Rajma (Curry De Fasole)

Rajma (Curry De Fasole)
Rajma (Curry de fasole) necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Această garnitură are 124 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 142 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, roșii, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rajma (Curry De Fasole), Cina in seara asta: Punjabi Rajma (fasole și roșii Curry), și Fasole Roșie Curry (Punjabi Rajma).

Instrucțiuni

1
Așezați boabele de rinichi într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2
Scurgeți și clătiți.
3
Măcinați ceapa, ghimbirul și usturoiul într-o pastă folosind un mortar și un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Încălziți uleiul și ghee-ul împreună într-o oală sub presiune la foc mediu. Prăjiți ardeii roșii chile, semințele de chimen și cuișoarele întregi în uleiul fierbinte până când semințele de chimen încep să se stropească; amestecați pasta de ceapă în amestec și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc. Condimentați cu turmericul măcinat, chimenul măcinat și coriandrul măcinat; continuați să gătiți încă câteva secunde înainte de a adăuga roșiile. Gatiti pana cand rosiile sunt complet fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
TurmericTurmeric
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
GheeGhee
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Adăugați boabele de rinichi scurse în oala sub presiune cu suficientă apă pentru a acoperi; turnați cele 2 căni de apă suplimentar în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Adăugați zahărul și sarea. Închideți oala sub presiune și aduceți la 15 kilograme de presiune; gatiti aproximativ 40 de minute. Coborâți focul la minim și gătiți încă 10 până la 15 minute. Eliberați presiunea și deschideți aragazul. Se amestecă garam masala și ardeiul roșu măcinat în amestecul de fasole; garnisiți cu coriandru tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Garam MasalaGaram Masala
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista