Rafturi de porc cu crustă de salvie cu chutney de pere
Rafturi de porc cu crustă de salvie cu chutney de pere este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 4,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, piper, fripturi de carne de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Rafturi De Miel Cu Crustă De Susan De Roșii, Parmezan și cotlet de porc cu crustă de salvie, și Filet de porc cu crustă de salvie și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați salvie, usturoi și 1 linguriță. sare într-un robot de bucătărie 30 până la 45 de secunde sau până la tocat fin.
Adăugați ulei și următoarele 2 ingrediente; procesați 10 până la 15 secunde sau până la amestecare. Frecați amestecul peste fripturi. Acoperiți și răciți 10 până la 12 ore.
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați fripturile pe o grătar ușor unsă într-o tigaie.
Presărați restul de 6 lingurițe. sare peste fripturi.
Coaceți la 500 timp de 30 de minute; reduceți temperatura cuptorului la 325 și coaceți 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în porțiunile cele mai groase înregistrează 15
Lăsați fripturile să stea cu 30 de minute înainte de a servi cu chutney.