Rafturi de porc cu crustă de salvie cu chutney de pere

Rafturi de porc cu crustă de salvie cu chutney de pere
Rafturi de porc cu crustă de salvie cu chutney de pere este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 4,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, piper, fripturi de carne de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Rafturi De Miel Cu Crustă De Susan De Roșii, Parmezan și cotlet de porc cu crustă de salvie, și Filet de porc cu crustă de salvie și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați salvie, usturoi și 1 linguriță. sare într-un robot de bucătărie 30 până la 45 de secunde sau până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați ulei și următoarele 2 ingrediente; procesați 10 până la 15 secunde sau până la amestecare. Frecați amestecul peste fripturi. Acoperiți și răciți 10 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați fripturile pe o grătar ușor unsă într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Presărați restul de 6 lingurițe. sare peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Coaceți la 500 timp de 30 de minute; reduceți temperatura cuptorului la 325 și coaceți 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în porțiunile cele mai groase înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați fripturile să stea cu 30 de minute înainte de a servi cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista