Raft perfect de miel gătit lent pentru grătar sau plită

Raft perfect de miel gătit lent pentru grătar sau plită
Raftul perfect de miel gătit lent pentru grătar sau Plită este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 968 calorii, 37g de proteine, și 89G de grăsime pe porție. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, șalotă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Raft de miel cu salată caldă de fasole mixtă și roșii prăjite lent, Miel Marocan Gătit Lent, și Cotlete De Miel Gătite Lent.

Instrucțiuni

1
Condimentează mielul generos cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2
Așezați în interiorul a două pungi de blocare cu fermoar de dimensiuni galon, împreună cu aromatice opționale (pentru rafturi deosebit de mari, împărțite în 4 secțiuni cu patru coaste și folosiți mai multe pungi, după cum este necesar). Strângeți cât mai mult aer din pungi cu mâinile și închideți încuietoarea cu fermoar, lăsând un inch sigilat. Scufundați încet mielul într-o oală mare cu apă, până când este expusă doar marginea de etanșare a pungilor. Orice aer rămas ar trebui să fie forțat să iasă din sac pe măsură ce este scufundat. Sigilați complet punga. Repetați cu pungile rămase, apoi puneți toate pungile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Încălziți cel puțin doi galoane de apă pe plite la 130 de grade pentru mediu rar sau 145 de grade pentru mediu, folosind termometru cu citire instantanee pentru a asigura precizia temperaturii (în unele case, robinetul fierbinte poate fi suficient de fierbinte fără a fi nevoie să folosiți plita).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
4
Se toarnă apă în răcitorul de piept de dimensiuni picnic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
5
Adăugați apă până când răcitorul este umplut cu apă la temperatura dorită, etanșând răcitorul între adaosuri pentru a reține căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
6
Adăugați mielul la răcitor, sigilați și puneți—l la loc cald timp de cel puțin 45 de minute și până la trei ore, verificând temperatura apei după 15 minute pentru a vă asigura că nu pierde căldura prea repede (apa ar trebui să piardă cel mult 1 grad de temperatură după 15 minute-dacă a pierdut mai mult, completați cu apă clocotită și acoperiți răcitorul cu mai multe prosoape de baie pentru a ajuta la izolare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
7
Scoateți rafturile de miel din pungi, aruncați aromaticele (dacă utilizați) și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Încălziți uleiul în oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu, fontă sau tigaie antiaderentă la foc mare până la fumat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați mielul în tigaie cu partea grasă în jos și căutați până se rumenesc bine pe toate părțile, întorcându-se cu clești după cum este necesar, aproximativ 5 minute în total (pentru rafturi deosebit de mari, căutați mielul în două loturi, tentând primul lot cu folie după ardere pentru a reține căldura). Cort miel ars cu folie, lăsați să se odihnească 5 minute, sculptați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Starter de fum mare ușor 3/4 umplut cu cărbune (4 litri, aproximativ 75 de brichete) și arde până când cărbunii sunt acoperiți în strat subțire de cenușă cenușie, aproximativ 20 de minute. Goliți cărbunii și răspândiți uniform pe jumătate din grătare. Poziționați grătarele deasupra grătarului, acoperiți grătarul și încălziți până când grătarul este fierbinte, aproximativ 5 minute. Scrub grill curățați cu perie de grătar, dacă este necesar. Între timp, scoateți rafturile de miel din pungi, aruncați aromaticele (dacă utilizați) și uscați-le cu prosoape de hârtie. Frecați rafturile de miel uniform cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Așezați rafturile, cu partea grasă în jos peste cărbuni și grătiți până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total, mutând mielul pe partea mai rece a grătarului, după cum este necesar, pentru a evita flăcările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Scoateți mielul de pe grătar, cortul cu folie, lăsați să se odihnească 5 minute, sculptați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista