Raft de miel la grătar cu coajă de fenicul
Raft de miel la grătar cu coajă de fenicul necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 45 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie ieftină pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Raft de miel la grătar cu coajă de fenicul, Raft Crusted de miel, și Rack de miel cu fenicul picant freca.
Instrucțiuni
Zdrobiți semințele de fenicul, rozmarinul și usturoiul cu sare într-un mortar sau tocați cât mai fin.
Se amestecă cu piper și ulei.
Slather miel cu marinata. Se răcește, acoperit, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Scoateți mielul din frigider cu 1 oră înainte de grătar. Înfășurați capetele osoase cu folie.
Încălziți un grătar la mediu-înalt (40
cu o zonă lăsată liberă de cărbuni (pentru cărbune) sau un arzător oprit (pentru gaz) pentru a face o zonă de căldură indirectă. Grătar de miel, carne cu fața în jos, la foc indirect 5 minute. Întoarceți și grătați 10 minute. Întoarceți din nou; grătați încă 10 minute. Mutați mielul la căldură directă, carnea în jos și grătați 3 până la 5 minute sau până când este crocant și rumenit și înregistrează 140 (pentru mediu-rar).
Lăsați mielul să se odihnească pe un platou 15 minute.
Tăiați între oase pentru a servi.
* Lăsați cea mai goală teacă de grăsime pe carne-suficient pentru a se croi pe grătar, dar nu atât de mult încât grăsimea care picură creează un infern.