Raft de miel din Noua Zeelandă cu piure de cartofi dulci și trei Ragout de fasole
Nevoie de o curs principal fără gluten? Raftul de miel din Noua Zeelandă cu piure de cartofi dulci și trei Ragout de fasole ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 1955 calorii, 89G de proteine, și 121G de grăsime fiecare. Pentru $9.06 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 92%. Încercați Raft de miel din Noua Zeelandă cu piure de cartofi dulci și trei Ragout de fasole, Ragout De Fasole Albă, Cartofi Dulci Și Ardei, și Raft de miel cu crustă de ierburi cu fasole albă pur aprox. e pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scurgeți și clătiți tot lichidul de pe fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Combinați fasolea într-un castron și lăsați-o deoparte. Începeți să gătiți slănină într-o tigaie sote. Începeți să prăjiți ignamele în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și îndepărtați-le pentru a lăsa să se răcească suficient pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fasole
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
4
Încălziți uleiul de măsline într-o altă tigaie mare pentru miel. Condimentați raftul de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Raft De Miel
Ulei De Măsline
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați mielul în tigaie fierbinte și căutați carnea de jur împrejur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți slănina pentru a se scurge pe prosopul de hârtie. În aceeași tigaie se sotează ușor ceapa și usturoiul în grăsime de slănină până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați vin roșu și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
8
Așezați mielul într-o tigaie și prăjiți-l în cuptor până când este gata după bunul plac, aproximativ 15 până la 20 de minute pentru mediu rar, o temperatură internă de 125 de grade F (asta înseamnă că, din cauza celor 5 până la 8 minute de gătit reportat în timp ce se odihnește, îl scoateți la 120 de grade F, astfel încât va ajunge la 125 de grade F pentru mediu rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
9
Când ignamele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați pielea și adăugați unt, smântână și piure. Condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Cremă
Yam
10
Scoateți mielul într-un platou utilitar și lăsați-l să se odihnească înainte de a-l felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
11
Adăugați demi-glace și pasta de roșii în tigaie cu ceapa, usturoiul și grăsimea de slănină, apoi încorporați toate fasolea cu amestec. Se reduce focul și se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Picături De Slănină
Usturoi
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați rozmarin și arpagic. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Arpagic
13
Așezați cartofii dulci în mijlocul unui platou de servire. Înconjurați cartofii cu ragout de fasole. Feliați raftul de miel între oase și așezați peste cartofi. Puneți sosul demi-glace și serviți.